Vi hylder den, der har modet til at tale! Og de ledere, der formår at lytte.

Professionel hjælp med Mannaz

Whistleblower Partners i stærkt samarbejde med konsulent- og kursusvirksomheden Mannaz.

Et system kan ikke stå alene. Uanset hvor effektivt og godt det er. Hos Whistleblower Partners anerkender vi vigtigheden af at implementere mere end blot vores system. Systemet er i sig selv kun en garanti for, at I som virksomhed overholder lovgivningen med fokus på en tryg og tilgængelig kanal for dem, der har noget at fortælle, men der skal mere til.

Der er nemlig også brug for en høj grad af tillid og tryghed i jeres virksomhedskultur, så medarbejderne oplever, at de kan komme med deres bekymringer og feedback. Sådan at, ingen medarbejder får behov for at bruge Whistleblower Partners, fordi det er trygt at lede opad og komme med sine observationer.

Mere om Mannaz

Med Mannaz er du i trygge og kompetente hænder. Mannaz er en konsulent- og kursusvirksomhed med dybe rødder og global rækkevidde. Mannaz løser både store strategiske og komplekse transformationsopgaver, samt designer mindre udviklings- og forandringsprocesser. Mannaz er derudover leveringsdygtige i alt fra keynotes, kurser eller hele akademier. Og de giver gerne en kop kaffe og deres tid til en snak, hvis du er i tvivl om, hvordan du kan arbejde med kulturen i din virksomhed. Udover kontorer i København, London, Malmø og Aarhus, har Mannaz tilknyttet over 300 associerede partnere over hele verden. Med den form for global rækkevidde kan Mannaz understøtte verdens største virksomheder.

Læring siden 1975

Mannaz blev grundlagt som DIEU i 1975 med særligt fokus på lederudvikling af ingeniører. Midt i 1980’erne udviklede Mannaz sig til en af Danmarks største udbydere af kompetenceudvikling inden for lederudvikling, projektledelse og personlig udvikling – en position, som Mannaz stadig besidder. Mannaz er stadig ejet af IDA.

Forebyggelse er det bedste værktøj

Det kan virke helt ulogisk, når vi siger, at vi håber, at ingen finder det nødvendigt at bruge vores whistleblower-værktøj. Men det mener vi faktisk. En whistleblowerordning er en brandalarm, som medarbejderen kan trykke på i nødstilfælde, men det bedste er jo at undgå ildebrande. Det kræver dog, at der er tillid nok. Tillid og rummelighed for forskellige synspunkter kommer ikke altid af sig selv, og det kan være svært at vurdere fra ledelsesgangen, om alle føler sig trygge nok til at påtale observationer, bekymringer og kritik. Mange virksomheder arbejder derfor målrettet på at forme en kultur, der fremmer tryghed og rummelighed – hvor alle tør og kan tale. Og hvor der bliver lyttet, når de gør det.

På vej mod en tryg kultur

Den anerkendte konsulent- og kursusvirksomhed Mannaz har i mange år hjulpet organisationer i alle størrelser og brancher med at skabe organisationskulturer præget af tillid og tryghed, som fundamentet for toppræstationer. Hos Mannaz findes der således stor erfaring og stærke kompetencer inden for organisationskultur og kommunikation, som vores kunder kan få gratis adgang til som en del af vores unikke Speak Up & Listen univers. Her finder du ikke alene juridiske dokumenter og kommunikationsforslag til medarbejdere men også gode råd og tips til udrulning af ordningen samt inspiration til implementeringen af en stærk Speak Up & Listen-kultur hos jer.​

Desuden inviterer vi flere gange årligt på fælles webinarer med Mannaz, hvor vi byder på højt fagligt indhold for at inspirere vores kunder til det fortsatte arbejde med at udvikle en stærk, tryg og inkluderende kultur.

Læs mere om Mannaz her: https://www.mannaz.com/da/konsulentydelser/diversitet-og-inklusion/

Har du brug for et whistleblowersystem?

Har du spørgsmål til, hvordan systemet fungerer? Eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak om, hvordan du kan implementere vores løsning i din virksomhed? Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og tage en uforpligtende snak om dine muligheder og behov. Kontakt os via formularen her, send os en mail eller ring til os. 
Du kan også læse meget mere om priserofte stillede spørgsmål eller blive klogere på, hvordan Whistleblower Partners fungerer. 

info@nordicwhistle.com

+45 82 13 21 85

Vi har åbent mandag-fredag 09.00-17.00

Scroll til toppen