Eksperter hele vejen rundt!

Vi har været her i årevis

Vi er ikke nye på markedet. Vi har solgt whistleblowerløsninger siden 2016

IT

WhistleSoft leverer it-løsninger til whistleblowere.

Whistleblowerløsning

Virksomheden bygger på revsiorWhistles arbejde, en whistleblowerløsning, der er blevet anvendt i de sidste 5 år i forskellige brancher såsom regnskab og jura.

Forhandlere

Vi sælger gennem forhandlere i de fleste nordeuropæiske lande, og vi udvider hele tiden.

Vores filosofi

Whistleblowere bør ikke lades i stikken. Ingen bør stå alene med værdifuld viden, der skal komme frem i lyset til gavn og gavn for alle. Det er vores etik – og det er også loven.

Whistleblowerordning

Vi opfordrer alle virksomheder, frivillige organisationer og offentlige myndigheder til at etablere en whistleblowerordning, før virksomhedens eller organisationens omdømme og trivsel skades.

360-graders rådgivning

Vi tilbyder derfor komplet, sikker 360-graders rådgivning i henhold til kundens behov i forhold til udarbejdelse og implementering af en whistleblowerpolitik

Turde "sige fra"

Vi opfordrer til en aktiv whistleblowerpolitik, hvor vi hylder den ansvarlige person med modet til at “sige fra”.

Har du brug for et whistleblowersystem?

Har du spørgsmål til, hvordan systemet fungerer? Eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak om, hvordan du kan implementere vores løsning i din virksomhed? Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og tage en uforpligtende snak om dine muligheder og behov. Kontakt os via formularen her, send os en mail eller ring til os. 
Du kan også læse meget mere om priserofte stillede spørgsmål eller blive klogere på, hvordan Whistleblower Partners fungerer. 

info@nordicwhistle.com

+45 82 13 21 85

Vi har åbent mandag-fredag 09.00-17.00

Scroll til toppen