Oprettelse af kunde

Kære partner

Når du har lavet en aftale med en af dine kunder om brug af vores whistleblowersystem, skal du udfylde og bekræfte nedenstående ordre – så vil vi sørge for alt det tekniske omkring oprettelsen af din kunde i systemet.

Når vi har oprettet din kunde, giver vi dig besked. Det eneste, du herefter skal gøre, er:

  1. At oprette et personligt kodeord for hvert rådgiver-login, du har valgt.
    Du vil i den forbindelse modtage en e-mail med link til oprettelse af kodeord på den e-mailadresse, du har angivet som rådgiver-login (kun én gang pr. e-mailadresse, hvis samme e-mailadresse bruges som rådgiver-login efterfølgende for andre af dine kunder).
  2. At informere din kunde om hvordan kunden foretager whistleblowerindberetninger (vi informerer dig herom, når vi har oprettet kunden).

Som rådgiver for din kunde logger du ind på https://nordicwhistle.whistleportal.eu med det valgte rådgiver-login og det personlige kodeord, du har oprettet.

Opret ordre

Create Order Form (DK)

Formidler-oplysninger

Indtast din egen virksomheds stamoplysninger.

Kunde-oplysninger

Indtast din kundes stamoplysninger.

Whistleblower:

Vi opretter et unikt link til din kunde, som giver kunden direkte adgang til at foretage whistleblowerindberetninger. Linket kan nemt anvendes som en knap på kundens hjemmeside, ligesom det kan lægges ind i kundens personalehåndbog og i kundens whistleblowerpolitik.

Rådgiver-logins:

Du kan vælge flere forskellige rådgiver-logins, hvis du ønsker det. F.eks. kan du ønske et rådgiver-login til både dig selv og til flere kollegaer, hvis I agerer rådgiver for kunden i fællesskab.

Scroll til toppen